Persondatapolitik – LuLo
Vores hjemmeside har begrÌnset understøttelse for din browser. Vi anbefaler at du skifter til Chrome eller Safari

1-3 Dages LeveringstidFri Fragt Ved Køb Over 399 kr.

Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfĂŚlde, hvor dette skulle vĂŚre relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet her hos LuLo.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gĂŚldende lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, sĂĽ lĂŚnge vi enten er pĂĽlagt en juridisk forpligtelse hertil, eller sĂĽ lĂŚnge det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi bruger bl.a. cookies til at holde styr pü indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer.

LuLo indsamler og behandler dine persondata, nür du foretager dig følgende:

- Besøger vores hjemmeside

- Gennemfører et køb af vores produkter

- Tilmelder dig vores nyhedsbrev

- Anmelder vores hjemmeside

- Sender os spørgsmül, reklamationer eller feedback


Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger pü LuLo.dk er LuLo, Kløvermarken 26, 6440 Augustenborg.


Behandlingsgrundlag og formĂĽl

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekrÌftelse samt en leveringsbekrÌftelse.

Hvis du under registreringsprocessen, eller pĂĽ vores hjemmeside, har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder ogsĂĽ et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret pĂĽ dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er pükrÌvet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desvÌrre ikke have mulighed for at købe produkter af os pü vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik pĂĽ modtagelse af tilbud) vil blive slettet 2 ĂĽr efter du har modtaget din vare eller ydelse.


Andre modtagere af personoplysninger

Vi sÌlger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du vÌlger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.

Vi har vores hjemmeside hos shopify.com og betalingssystem gennem Quickpay, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser pĂĽ vores hjemmeside vil blive opbevaret i Shopify's datacentre.

Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfÌlde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgĂĽet databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores og din garanti for, at de overholder gĂŚldende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Dine rettigheder

Som den registrerede har du en rÌkke rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke lÌngere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrÌnse behandlingen af dine personoplysninger, kan du ogsü sende os en anmodning herom til kontakt@lulo.dk.

Kurv

Vi har desvĂŚrre udsolgt

Din kurv er tom