Cookie- og privatlivspolitik – LuLo
Vores hjemmeside har begrÌnset understøttelse for din browser. Vi anbefaler at du skifter til Chrome eller Safari

1-3 Dages LeveringstidFri Fragt Ved Køb Over 399 kr.

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Nür du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere vÌrdi hos de annoncer, der vises pü siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstüende afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formül og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden anvender "cookies", som er en tekstfil, der gemmes pü din computer, mobil el. tilsvarende med formület at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og mülrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.
Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, sü vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optrÌde hyppigere. Du kan samtidig ogsü risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan fü adgang til.


PERSONOPLYSNINGER

Generelt
Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Nür du benytter vores website, sü indsamler og behandler vi en rÌkke af südanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner pü hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrerer dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker pü. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb pü siden.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gĂŚldende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formĂĽl, de er indsamlet til og vil blive slettet, nĂĽr dette formĂĽl er opfyldt eller ikke lĂŚngere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hÌndeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

FormĂĽl
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, nür de ikke lÌngere er nødvendige eller relevante. Perioden afhÌnger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornür informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker pü, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og süfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til mülrettet annoncering.

Vi benytter derudover en rĂŚkke tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger pĂĽ vegne af os og mĂĽ ikke anvende dem til egne formĂĽl.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrĂŚkkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at fü oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan ogsü tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du ogsü mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke lÌngere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrÌnse behandlingen af dine personoplysninger, kan du ogsü sende os en anmodning herom til ovennÌvnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

LuLo
Kløvermarken 26
6440 Augustenborg
Telefon: +45 42 46 90 44
E-mail: kontakt@lulo.dk

Kurv

Vi har desvĂŚrre udsolgt

Din kurv er tom